Turun Sarjakuvakerho järjestää H-P Lehkosen vetämän nettisarjakuvakurssin etänä!

Kirjakustantajan löytäminen sarjakuva-albumille ei ole enää ainoa keino tehdä elantoa sarjakuvalla. Monet toiminnot ovat siirtyneet verkkoon jo ennen pandemiaa, mutta erityisesti nyt on tapahtunut joka alalla digiloikka. Tällä kurssilla verkkosarjakuvan ammattilainen H-P Lehkonen opettaa niksejä sekä internetin kautta työskentelyyn ammattimaisena sarjakuvantekijänä, että verkostoitumiseen ulkomaisten kustantamoiden kanssa verkon välityksellä. Käsittelemme mm. sarjakuvan somemarkkinointia, uusia digikustantamoita kuten Webtoon ja Tapas sekä joukkorahoituksien järjestämistä suomalaisen näkökulmasta.

Kurssi järjestetään kuusi kertaa tiistaisin 13.4. – 18.5.2021 klo 17.30-19.00. Kurssitapaamisten lisäksi kukin voi varata henkilökohtaisen ajan Lehkoselta etäpalautetta varten.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset laitteen, jolla pääset internettiin ja voit osallistua videoyhteyksin tapahtuvaan opetukseen. Itse piirtämisen välineet voit valita itse.

Kurssi maksaa 50€ ei-jäsenille ja 30€ Turun Sarjakuvakerhon jäsenille. Turun Sarjakuvakerhon jäsenyys maksaa 15€/vuosi. Jäsenetuihin voit käydä tutustumassa täällä.

Kurssille mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Sitovat ilmoitukset oheisella lomakkeella.