Liity jäseneksi!

Turun Sarjakuvakerhon jäsenmaksu on aikuisille 15 € ja alle 18-vuotiaille 7,5 €. Jäsenmaksuun sisältyy kyseisen vuoden sarjakuva-antologia, joka ilmestyy yleensä alkusyksystä. Aikaisemmista antologioista löytyy lisätietoa Julkaisut-sivulla.

Muut jäsenedut:

Voit liittyä Turun Sarjakuvakerhon jäseneksi maksamalla jäsenmaksun kerhon tilille FI42 4108 0010 3812 45 (Huom! Kirjoita nimesi ja osoitteesi tilisiirron viestikenttään) ja täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen. Voit myös liittyä paikan päällä Kirjan talolla kerhon piirustusilloissa tai muissa tapahtumissa.

Jos olet maksanut jäsenmaksun aikaisempina vuosina ja yhteystietosi ole muuttuneet, ei sinun tarvitse täyttää lomaketta uudelleen. Jäsenenä pysymiseen riittää, että maksat jäsenmaksun yllämainitulle tilille. Jos yhteystietosi ovat muuttuneet, täytä jäsenhakemuslomake uudelleen, jotta voimme päivittää tietosi.Supersankarit-sähköpostilista pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä kerhossa tapahtuu. Listalle voit liittyä myös ilman jäsenyyttä tämän linkin kautta.