Turun Sarjakuvakerhon ja -keskuksen kurssitarjonta

Ilmaiset piirustus- ja askartelutapahtumat

Muun toiminnan ohella Turun Sarjakuvakerho järjestää säännöllisesti avoimia ja maksuttomia sarjakuvaa sivuavia tempauksia, pajoja ja kursseja. Kurssien tarkoitus on tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuus tutustua sarjakuvan maailmaan; osallistuminen ei vaadi muuta kuin reipasta mieltä!

Maksulliset kurssit ja pajat

Turun Sarjakuvakerhon alainen Turun Sarjakuvakeskus puolestaan on vastuussa ammattimaisemmasta, maksullisesta kurssi- ja pajatoiminnasta yhteistyössä Nuorten Taide- ja Toimintatalo Vimman sekä Seikkailupuiston kanssa. Lisäksi Turun Sarjakuvakeskus tarjoaa paletin tilauskursseja. Keskus on aina valmis yhteistyöhän sarjakuvatoiminnasta kiinnostuneiden toimijoiden kanssa, ota yhteyttä!

Syksyn 2017 kurssit:

Nuorten kurssit ja leirit

Erikoiset ystävät

Torstaisin 2.11.–30.11. (5 krt.) klo 18–20
Nuorten taide- ja toimintakeskus Vimma, Aurakatu 16
Hinta: 25€ / osallistuja, hinta sisältää opetuksen, materiaalit ja välineet.
Ikäsuositus: 13-18v

Kurssilla opetellaan sarjakuvallisen kerronnan periaatteita ja piirtämistekniikoita, työkaluja ja materiaaleja. Tarinoissa irroittaudumme arjesta fantasian, mytologian ja populaarikulttuurin maailmoihin, ja mietimme erikoisia ystävyyksiä jotka voivat olla haamuja, supersankareita, tonttuja tai vaikka pokemoneja!
Kurssin aikana käydään läpi sarjakuvan tekeminen tarinasta valmiiksi sivun mittaiseksi kokonaisuudeksi. Sekä aloittelijat että taitojaan syventävät ovat tervetulleita!


Ohjaaja: kuvataiteilija Anna Nummi

Ilmoittaudu!