Taiteilijaesittelyt

Heidi Lähdetmäki

Heidin potretti

Heidi Lähdetmäki oli vuonna 2016 kahden viikon ajan Turun Sarjakuvakerholla harjoittelijana.

”Olen Vihdistä kotoisin oleva taitelijasielu, joka haaveilee ihmeellisistä asioista vain mielikuvitus rajanaan. Olen harrastanut piirtämistä lapsesta asti ja se on iso ja rakas osa elämääni. Tykkään piirtää sekä sarjakuvia että yksittäisiä kuvia, yleensä fantasia­aiheisia. Tekemäni työt ovat useimmiten omista hahmoistani ja tarinoistani, joita olen kehittänyt jo lapsesta asti.

Lempisarjakuvat:
-Blacksad
-The Walking Dead
-Fables

Lempimangat:
-Magic Knight Rayearth
-Hopeanuoli/Ginga Nagareboshi Gin
-Attack on Titan

Minut löytää:
DeviantArtista: http://herainia.deviantart.com
Kaakaotuksia­-sarjakuvablogistani: http://kaakaotuksia.blogspot.fi

Tero Kourula

Teron potretti

Tero Kourula on ollut Sarjakuvakerholla työharjoittelussa vuoden 2015 keväältä alkaen. Hän on osallistunut Turun Sarjakuvakeskuksen pystyttämiseen ja on piirtänyt ja askarrellut materiaalia Kerhon tapahtumiin ja tempauksiin, esim. Kerhon Tukholman-reissulle ja kevään vaalitapahtumaan.

”Olen periturkulainen taiteilija/kirjailija ja ammattihaaveilija. Olen sekä piirtänyt että kirjoittanut pienestä pitäen lähinnä oman kirjasarja universumiin liittyviä juttuja, tosin parin viime vuoden aikana olen tehnyt töitä lähinnä rahaa vastaan. Piirrän yleensä yksittäisiä kuvia ja suurin osa ajastani kuluu erilaisten konseptien -niin hahmojen kuin tarinoiden ja puitteiden- luomiseen ja hiomiseen. Teen lähinnä scifi- ja fantasia-aiheisia kuvituksia.

Luen lähinnä indiesarjakuvia, ja lempisarjakuviani ovat:
Prague Race
Gunnerkrigg Court
Off-White
Blacksad
Sillage
Nausicaä

Minut löytää sivuilta:
Deviantart
Tumblr

Tytti Teräväinen

Tytin potretti

Tytti Teräväinen oli kahden viikon ajan harjoittelijana Turun Sarjakuvakerholla, minä aikana hän teki kuvitusta Kerhon käyttöön sekä aloitti Kerhon Tursake-strippisarjan, johon voi tutustua etusivulla sekä strippiarkistossa.

”Olen kotoisin Somerolta. Tällä hetkellä asun Salon Halikossa. Opiskelen toista vuosikurssia sarjakuvataiteiden linjalla Muurlan opistossa. Olen piirtänyt aina. Yleensä piirrän yksittäisiä kuvia omista aiheistani. Rupesin piirtämään sarjakuvia vasta Muurlan opistossa. Tykkään tehdä pitkiä sarjakuvia ja strippejä. Pidän fantasia- ja toiminta-aiheesta, mikä näkyy töissäni. Tavoitteenani olisi joskus saada tehtyä oma pitkä sarjakuva.

Lempisarjakuvat:
-Blacksad
-Don Rosan Aku Ankat
-Avatar the last airbender

Lempimangat:
-Tokyo ghoul
-Magi
-Noragami

twixxiee.deviantart.com