Varaukset, kysymykset ja yhteydenotot suunnataan Sarjakuvaseuran toimistolle turunsarjakuvakerho@gmail.com. Kirjan talolla ei ole vakituista päivystystä ja ovet ovat lukossa, joten vältä pettymykset ja ole yhteydessä etukäteen!

A3-printteri-kopiokone

Sarjakuvaseuran A3-tulostinkopiokone on jäsenten käytössä Kirjan talolla seuraavin hinnoin ja ehdoin:

A4 mv: 5 snt/puoli
A4 väri: 10 snt/puoli
A3 mv: 10 snt/puoli
A3 väri: 15 snt/puoli

Ei-jäsenten hinnat ovat seuraavat:

A4 mv: 20 snt/puoli
A4 väri: 50 snt/puoli
A3 mv: 50 snt/puoli
A3 väri: 1 eur/puoli

Toimi seuraavasti:

  • Varaa aika tulostimen käyttöön sähköpostitse.
  • Jos et ole käyttänyt ennen juuri tätä konetta, pyydä ohjeistusta.
  • Tulostettuasi ilmoita määrä ja maksa tulosteet.
  • Ilmoitetut määrät tarkistetaan kuukausiraportista. Mikäli määrät on ilmoitettu väärin, siitä seuraa käyttökielto, kunnes puuttuva summa on maksettu. Kolmesta käyttökiellosta seuraa hallituksen määrittelemä isompi sanktio.

Skanneri

Sarjakuvaseuralla on laadukas A3-skanneri (Epson GT-2000), jota jäsenet voivat käyttää omien piirustustensa ja maalaustensa siirtämiseen digitaaliseen muotoon.

Käyttöohjeet:

  • Skanneria saavat käyttää ainoastaan Turun Sarjakuvaseura ry:n jäsenmaksun maksaneet henkilöt
  • Skanneri on tarkoitettu itsepalvelukäyttöön.
  • Skanneria pääsee käyttämään varaamalla ajan sähköpostitse osoitteesta turunsarjakuvakerho@gmail.com. Aikoja varataan kaksi tuntia kerrallaan.
  • Skanneria tulee käyttää varovaisesti ja välttää lasipintojen tahrimista ja naarmuttamista. Jos skanneri vaurioituu, skannaaja on vastuussa vaurion korvaamisesta.
  • Skannerin yhteydessä on tietokone. Tietokoneeseen ei saa asentaa ylimääräisiä ohjelmia. Skanneria on mahdollista käyttää myös omalla kannettavalla tietokoneella.

Pinssikone

Sarjakuvaseuran pinssikone on veloituksetta jäsenten käytössä. Vaatimuksena on, että käyttäjä on saanut opastuksen koneen käyttöön; opatusta voi pyytää seuran edustajilta silloin, kun toimistolla on päivystys, tai kun paikalla muutoin on seuran edustaja esim. piirtovintissä. Lähtökohtaisesti konetta käytetään seuran tiloissa, mutta koneen lainaamisesta ulos panttia ja pientä käyttömaksua vastaan voi neuvotella. Kone syö pyöreitä 39 ja 59 mm pinssipohjia, joita voi ostaa seuran edustajalta hintaan 3 € / 10 aihiota.

Paviljonkiteltta

Sarjakuvaseuralla on 3 m x 3 m sininen paviljonkiteltta, jota jäsenet voivat vuokrata hintaan 20 €/vrk tai 50 €/viikonloppu.